Over ons

Wij zijn een Nederlandse fabrikant van promotionele producten met volledige productie in de EU met meer dan 30 jaar ervaring. Wij ontwikkelen, produceren, leveren hoogwaardige personalisaties van premium merken, promotionele producten en printmaterialen en verzenden deze naar meer dan 60 landen over de hele wereld. Met verkoopkantoren in Spanje, Duitsland, Frankrijk en Italië bedienen we de lokale markten.

Wij werken met en personaliseren producten van A-merken zoals JBL, Sony, Fresh 'n Rebel, Duracell, Kodak etc. We hebben ook een uitgebreide selectie van onze eigen promotieproducten die in Nederland worden gemaakt, variërend van sleutelhangers, badges, pins tot USB-sticks en andere elektronische apparaten.

Wij maken gebruik van geavanceerde druktechnieken en zorgen voor een snelle levering.

Innovatie is de sleutel tot succes

Onze producten worden steeds vaker met ABB Robotics geproduceerd. Dat maakt ons snel en flexibel. Innovatie en technologie zijn de meest belangrijke pijlers van onze organisatie. Dankzij de inzet van de YuMi® robot hebben we een enorme sprong vooruit gemaakt. Voordeel voor de klant: uniforme kwaliteit tegen scherpe prijzen.