JBL Wave 100TWS Black

SKU
JB09BA
Minimum bestelaantal: 1
Op voorraad: 359
Levertijd: 2 weken
JBL Wave 100TWS Black is te bestellen in veelvoud van 1
Geniet altijd en overal van jouw favoriete muziek met de JBL Wave 100TWS. Met deze volledig draadloze oordopjes geniet je van JBL Deep Bass Sound, tot wel 20 uur lang. De oordopjes kunnen onafhankelijk of samen worden gebruikt dankzij dual connect en worden direct gekoppeld zodra ze in je oor zitten. Het ergonomisch ontwerp zorgt voor een comfortabel gevoel aan je oren. De opzetstukjes in drie maten zorgen voor een perfecte afsluiting, extra comfort en een helder geluid. Via het oordopje bedien je daarnaast je muziek, gesprekken en stemassistent. De JBL Wave 100TWS komen in zwart en ivoor en is te personaliseren door middel van een full colour print of een sleeve.

Orders met meer dan 250 stuks van gepersonaliseerde JBL producten worden alleen geaccepteerd als JBL vooraf de personalisatie heeft goedgekeurd.
Orders van onbedrukte JBL producten worden alleen geaccepteerd indien een JBL-HVP contract heeft. Gelieve uw contractnummer te vermelden bij de bestelling.

Dealers mogen zich niet presenteren als geautoriseerde JBL/Harman partner noch gebruik maken van JBL/Harman logo en Intellectuele eigendommen.
Specificaties
BasismateriaalKunststof
KleurZwart
Productafmetingen70 x 37 x 24 mm
Gewicht46 g
  
BedrukkingsmogelijkheidBedrukking in full color op 1 zijde, Sleeve met full color print
Bedrukbaar oppervlak (full color)38 x 26 mm
Individuele personalisatie mogelijkJa
  
Minimum productietijd5 Werkdagen
Garantie2 Jaren
Bestelaantal1 Stuks
Minimum bestelaantal10 Stuks
  
Economy shipping 
Verzenddoos340 x 310 x 330 mm
Max. producten in verzenddoos60
Gewicht verzenddoos8.2
  
Pallet 
Max. producten op pallet2400