JBL Flip 6

SKU
Model-JB10
Minimum bestelaantal: 1
Op voorraad: Ja
Volgende voorraad: 2 weken
De beat gaat door met de nieuwe JBL Flip 6. Het 2-wegs luidsprekersysteem zorgt voor luid, kristalhelder en krachtig geluid. Met de geoptimaliseerde dubbele passieve radiatoren beschikt de Flip 6 over een diepe bas.

Doordat de Flip 6 IP67-waterbestendig, stofdicht en licht van gewicht is, neem je hem overal makkelijk mee naar toe. Lang onderweg? Geen probleem, de batterij gaat maar liefst 12 uur mee bij slechts één keer opladen.

De JBL Flip 6 is te personaliseren door middel van een full colour print en een sleeve. De speaker is beschikbaar in 6 verschillende kleuren, zo zit er altijd wat voor u bij!

Orders met meer dan 250 stuks van gepersonaliseerde JBL producten worden alleen geaccepteerd als JBL vooraf de personalisatie heeft goedgekeurd.
Orders van onbedrukte JBL producten worden alleen geaccepteerd indien een JBL-HVP contract heeft. Gelieve uw contractnummer te vermelden bij de bestelling.

Dealers mogen zich niet presenteren als geautoriseerde JBL/Harman partner noch gebruik maken van JBL/Harman logo en Intellectuele eigendommen.

Specificaties

Specificaties
BasismateriaalKunststof
KleurZwart, Blauw, Grijs, Rood, Squad, Wit
Productafmetingen178 x 68 x 72 mm
Gewicht0,55 kg
  
BedrukkingsmogelijkheidBedrukking in full color
Individuele personalisatie mogelijkJa
  
Minimum productietijd5 Werkdagen

Personalisatie opties

Gepersonaliseerd met een full colour print en een sleeve

Downloads